Kracht van het geluk

,

2

Zijne Heiligheid de Dalai Lama heeft in zijn leven groot lijden gekend, maar hij straalt altijd vriendelijkheid en rust uit. Hoe doet hij dat?
In De kracht van het geluk laat Howard Cutler de lezer kennismaken met de filosofie van de Dalai Lama over hoe je gemoedsrust kunt vinden en in het reine kunt komen met het lijden van de wereld. Samen onderzoeken zij de wortels van de vele problemen waarmee de mensheid te kampen heeft en tonen ze ons hoe we die rampen kunnen benaderen op een manier die tegelijkertijd verlicht en ons helpt in onze zoektocht naar geluk.

Door verhalen, meditaties en diepgaande gesprekken leert de Dalai Lama de lezer de culturele invloeden en manieren van denken te benoemen die leiden tot verdriet en hoe we onze eigen problemen die we het hoofd moeten bieden, evenals de moeilijkheden van anderen, kunnen doorgronden en oplossen. Het resultaat is een wijze benadering van menselijke problemen die zowel optimistisch als realistisch is, zelfs in tijden van grote uitdagingen.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
398
Laatste editie
05 maart 2013
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij
ISBN
9789022555309 , 9789460929472 , 9789460923142

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic