Kracht voor tien

3

Ontspannen, jezelf zijn, loslaten, hulp vragen, relativeren. Hoe komt het dat we dat niet meer kunnen en zo ver van onze innerlijke kracht verwijderd zijn geraakt? We zijn gestrest, we piekeren te veel, we gaan over grenzen heen, we zijn onzeker en stellen verkeerde prioriteiten… We willen meer en meer, maar weten eigenlijk niet wat. En intussen is ons gedrag vooral contraproductief. Ons werkende leven is sterk veranderd – zekerheden zijn weg, kansen zijn er te over. We gaan mee in de hectiek, maar raken onszelf er ook in kwijt. Je hoeft die innerlijke verwarring en twijfel niet voor lief te nemen. Wil je de dag voortaan eindigen met een voldaan gevoel en op maandag gemotiveerd aan de week beginnen? Dit boek biedt de oplossing en handvatten om je innerlijke kracht te vinden en te behouden aan de hand van tien gedragsprincipes. Hierin komen de nieuwste inzichten uit de neurowetenschap, oosterse wijsheid en gevestigde theorieën uit de westerse psychologie samen. Dit boek heeft vooral een praktische insteek: scoor jezelf op de tien principes en ontdek je sterke en zwakke punten. Leg de nadruk op het gewenste gedrag, niet op het ineffectieve gedrag of de ongewenste situatie. De mentale groei volgt dan vanzelf.

Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
224
Laatste editie
29 maart 2016
Uitgeverij
Business Contact
ISBN
9789047009412 , 9789047009429

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 22,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 22,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (2)

Ik las Kracht Voor Tien van Linda van den Driessche. De auteur combineert kennis met een prettige en levendige schrijfstijl.

door: Hanneke Tinor-Centi 1 like
Het boek Ontspannen, loslaten, hulp vragen, relativeren. Hoe komt het dat we dat niet meer kunnen en zo ver van onze innerlijke kracht verwijderd zijn geraakt? We zijn gestrest, we piekeren te veel, we gaan over onze grenzen heen, zijn onzeker en stellen verkeerde prioriteiten… We willen meer en...

Psychologische krachttraining in boekvorm

door: Alex Hoogendoorn 1 like
'Kracht voor tien' is een mooie samensmelting van psychologie, spiritualiteit en filosofie. Een alomvattend boek dat je met intrinsieke motivattie op weg helpt in je kracht te gaan staan. De boeddhistische leer is belangrijk Het boek is opgedeeld in tien principes waarbij in de eerste zes het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic