Kan je vrijen als het stormt?

1

Dit is een verslag van een reis rond de wereld op de zeilboot ‘de Tonkin’ in negen etappes, van juli 1996 tot juli 2001.

Het boek gaat over beleefde avonturen en bizarre ervaringen. Het is niet het zoveelste boek met een nauwkeurige weergave van het aantal mijlen per dag met de bijbehorende weersomstandigheden, maar een weergave van voornamelijk de menselijke factor. Spanningen, geluk, verdriet, haat, liefde, oplossend vermogen, angst, teamgeest, (in)tolerantie, individualisme en nog meer. En ook de confrontaties met onbekende culturen, sprookjesachtige eilanden, onbekende kusten, de oerkracht van de natuur, stormen, freak waves, dolfijnen, schildpadden, walvissen, haaien, piraten en vele soorten mensen. Het is het verhaal van een jongensdroom die meer dan uitgekomen is.

Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Laatste editie
01 januari 2015
Uitgeverij
De Vrije Uitgevers
ISBN
9789079700783
Bestel dit boek vanaf  €20,00 bij

bestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Bemanningsperikelen

door: Carlien 1 like
Als zeiler houd ik van reisverhalen en heb dan ook vele zeilverslagen gelezen. Dit boek is anders in de zin dan niet zozeer de tocht centraal staat maar meer de bemanning. Hoe houdt iemand zich in een kleine ruimte, met storm, tegenslagen etc. Niemand wordt gespaard, ook de schrijver schuwt niet...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic