Kundalinimeditatie

0

In deze eerste, diepgaande inleiding tot Kundalinimeditatie leert yogalerares en operazangeres Kathryn McClusker je hoe je de ongrijpbare maar oneindig krachtige energie die in ons allemaal aanwezig is, kunt activeren. Deze energie,
die ligt te sluimeren aan de basis van onze wervelkolom, wordt gewekt door Kundalinimeditatie en klimt dan langs de ruggengraat omhoog om elk van de zeven hoofdchakra's (energiecentra) in balans te brengen.
Dit boek leert je om Kundalinimeditatie langzaam maar zeker tot onderdeel van je drukke leven te maken. Het begint met een eenvoudige en toegankelijke beschouwing van het energetische lichaam, het deel van jou dat de chakra's en de Kundalini zelf omvat. Stap-voor-stap-oefeningen laten de belangrijkste yogahoudingen zien. Ze geven je de basistechnieken die je nodig hebt om de Kundalini-energie in je lichaam op te wekken. Er is een hoofdstuk over de noodzakelijke kunst van pranayama of adembeheersing, en één waarin wordt uitgelegd hoe je je oefeningen kunt verdiepen door het gebruik van mantra's (heilige klanken), mudra's (handgebaren) en yantra's (heilige diagrammen). De twaalf begeleide meditaties, die op zichzelf al een ongelooflijk effectieve combinatie zijn van yogahouding, mantra en mudra, brengen deze technieken bijeen om goed toegerust aan de slag te kunnen gaan met bepaalde levenskwesties zoals liefde, zorg, stress of vermoeidheid.
Dit praktische en inspirerende boek laat je zien hoe je de Kundalinikracht kunt activeren en eruit kunt putten voor blijvende gezondheid en geluk.
*Ontdek meer over Kundalini-energie - wat het is, hoe het werkt en
hoe het je leven kan veranderen.
*Leer de belangrijkste Kundaliniyogahoudingen, mudra's (handgebaren)
en bandha's (lichaamssloten) met behulp van geïllustreerde,
eenvoudig te volgen oefeningen.
*De twaalf begeleide meditaties kunnen je leven veranderen - van het afnemen van stress en oppeppen van je immuunsysteem tot het verkrijgen van emotioneel evenwicht en kracht om je bestaande relaties te verdiepen en je open te stellen voor nieuwe relaties.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
22 augustus 2013
Uitgeverij
Inspiread
ISBN
9789045315072

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic