Leid het leven dat jij wilt leiden

0

Open de deur naar een geheel nieuwe manier van leven. Een leven dat niet alleen gelukkig en ontspannen is, maar ook gericht op het doen van de dingen die het meest belangrijk voor je zijn.
Dit boek biedt je een zeer effectieve versie van de baanbrekende Acceptatie- en Commitmenttherapie (ACT) en vormt een inspirerende en praktische nieuwe weg naar een bevredigend leven. Onderzoeken hebben aangetoond dat ACT mensen kan helpen bij depressie en stress. Daarnaast kan ACT je laten zien hoe je oprecht en blijvend geluk kunt vinden door je inzicht te geven in de dingen die echt belangrijk voor je zijn.
Stap voor stap legt psycholoog dr. Jackson Brown de essentiële elementen van ACT uit die echt een verschil kunnen maken: de uitdagingen in het leven aangaan in plaats van vermijden, met zelfkritiek leren omgaan, je kernwaarden ontdekken en die vervolgens tot de basis te maken van een realistisch leefplan.
Het boek bevat voorbeeldsituaties en eenvoudige en praktische oefeningen; het vormt een inspirerende bron voor persoonlijke verandering.
- Maak je los van de vicieuze cirkel van ongelukkig en angstig zijn.
- Verminder de macht van je innerlijke kritiek.
- Onderzoek nieuwe manieren om met de uitdagingen van het leven om te gaan.
- Ontwikkel praktische handvatten om je doelen te bereiken.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
07 juni 2014
Uitgeverij
BBNC Uitgevers
ISBN
9789045315775 , 9789045317342
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic