Lekker zonder gluten, zuivel en soja

0

Dit praktische kookboek is eigenlijk voor iedereen!
Voor steeds meer mensen zijn gluten (eiwitten die in bepaalde graansoorten zoals bijvoorbeeld tarwe voorkomen) moeilijk te verteren. Dit uit zich o.a in een opgeblazen gevoel van maag en ingewanden na het eten, gasvorming en constipatie. De structuur van gluten en zuiveleiwitten zijn vrijwel identiek, dus wie moeite heeft met het één, heeft hoogst waarschijnlijk ook moeite met het ander.
Kopers over dit boek:
* goede leesbaarheid door rustige lay-out
* geen uren in de keuken door eenvoudige recepten
* het boek blijft open liggen op je aanrecht door de wire-o
* en last but not least: heerlijke verrassende gerechten!

Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
164
Laatste editie
25 november 2014
Uitgeverij
ABC Uitgeverij
ISBN
9789082253504
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic