Leven met een paniekstoornis

,

0

Ongeveer vier op de honderd mensen heeft last van een paniekstoornis met of zonder agorafobie (straatvrees). Het gaat hierbij om serieuze klachten die zeer beangstigend zijn. De paniekstoornis kan bij verwaarlozing van de klachten op termijn leiden tot allerlei extra problemen. Een onbehandelde paniekstoornis kan resulteren in: sociaal isolement, middelenmisbruik en belemmeringen in het gezins- en beroepsleven.
Leven met een paniekstoornis behandelt op heldere en toegankelijke wijze oorzaken, behandelingsmethoden en zelfhulptechnieken bij de paniekstoornis met en zonder agorafobie. Deze informatie is niet alleen bestemd voor de professional maar is vooral ook praktisch interessant voor de cli?nt/pati?nt en diens directe omgeving.
Leven met een paniekstoornis verschijnt in de reeks Van A tot ggZ. De boeken uit deze reeks zijn zowel voor de professional als voor de cli?nt uiterst bruikbaar om meer inzicht te krijgen in diverse psychische problemen
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
109
Laatste editie
05 september 2013
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031335619
Bestel dit boek vanaf  €29,95 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic