Lieg voor mij

2

De zeventienjarige Skylar Thompson wordt ondervraagd door de politie. Haar vriend Jimmy wordt beschuldigd van een brutale aanval op twee jonge Salvadoraanse immigranten uit een naburige stad en zij is een belangrijke getuige. Skylar houdt haar mond over wat ze heeft gezien, maar hoe lang kan ze dat volhouden?

Jimmy was haar redder... Toen haar moeder stierf, was hij de enige persoon die haar een veilig gevoel gaf, haar afschermde van de wereld. Maar als de omvang van wat er is gebeurd begint door te dringen, slaat de twijfel toe. Sean, Jimmy's medeplichtige, wordt geconfronteerd met zijn eigen morele dilemma. Hij is op borgtocht vrijgelaten en kreeg een verleidelijk aanbod: strafvermindering in ruil voor een getuigenis tegen Jimmy.
Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Lie
Genre
Young Adult
Laatste editie
26 april 2012
Uitgeverij
Manteau Jeugd
ISBN
9789022327319

Hebban recensie

Lieg voor mij heeft wat opstartproblemen

door sannej op 25-07-2012

Voor Caroline Bock zich volledig op haar schrijfcarrière stortte en haar debuut Lieg voor mij - of Lie, in de oorspronkelijke versie - schreef, studeerde ze creatief schrijven aan de Syracuse University en werkte ze in de marketing en public relations. Bock woont op Long Island, New York, waar zich ook haar verhaal afspeelt. Ze weet dus waar ze het over heeft als ze zich baseert op waargebeurde...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic