Loslaten en genezing ervaren

0

Ken je het gevoel dat je wel een vermoeden hebt wat je moet doen en laten om gezond te worden, maar dat je niet de kracht hebt om dat echt uit te voeren?
Susanne Hühn past in dit boek de beproefde twaalfstappenmethode toe om je meer genezing en levenskracht te geven. Ze laat zien hoe lichaam, ziel en geest samenhangen en wat er gebeurt als je deze samenhang negeert, wat mensen heel vaak doen. Je leert beter voor jezelf te zorgen, los te laten wat schadelijk voor je is, en te doen wat bevorderlijk is voor je gezondheid en genezing.

Susanne Hühn kwam in haar persoonlijke ontwikkeling een zelfhulpgroep tegen, die een fascinerend genezingsprogramma vol wijsheid en eenvoud volgde. Toen ze de effectiviteit van het programma zelf had ervaren, wilde ze doorgeven
wat ze geleerd had - op basis van doorleefde spiritualiteit. Ze schreef daarom deze prettig leesbare handleiding over hoe we met onszelf en ons leven kunnen omgaan.

Susanne Hühn is de auteur van het succesvolle boek Loslaten en leren vertrouwen.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
184
Laatste editie
09 mei 2012
Uitgeverij
Ruitenberg Boek
ISBN
9789460971280
Bestel dit boek vanaf  €8,99 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic