Luister naar je lichaam - je allerbeste vriend

0

Ontdek de psychische oorzaken van ziektes.
In dit confronterende, maar liefdevol geschreven boek onderzoekt bestseller-auteur Lise Bourbeau de onderliggende oorzaken van lichamelijke en geestelijke klachten. Zij is ervan overtuigd dat elk fysiek probleem de uiterlijke manifestatie is van emotionele en psychologische problemen, of van een gebrek aan harmonie en balans in het leven.
In diepste wezen is iedereen op zoek naar innerlijke vrede, maar we weten vaak niet waar we die kunnen vinden. Het antwoord ligt in het luisteren naar wat je beste vriend - je eigen lichaam - je vertellen kan. Uitgaande van de universele levenswetten van oorzaak en gevolg neemt Lise Bourbeau de lezer bij de hand om een voor een diens levensproblemen te ontrafelen. Bij elke stap biedt zij gereedschappen aan om die problemen op te lossen en al doende een nieuw fundament te bouwen voor een gezond en gelukkig innerlijk leven.
Het boek is helder en eenvoudig geschreven, met praktische tips in de vorm van oefeningen en affirmaties om jezelf te kunnen genezen.
Uit de inhoud:
- ons doel in het leven
- liefde en bezit
- oorzaak en gevolg
- banden die ons beklemmen
- geloof en overtuigingen
- luister naar je fysieke lichaam
- luister naar je geestelijke lichaam
- luister naar je emotionele lichaam
Dankzij de lessen uit di boek krijgt de lezer meer controle over het eigen leven, o.a. door meer zelfvertrouwen, een beter contact met anderen, een beter inzicht in het eigen functioneren, het vermogen om te vergeven en los te laten en nieuwe levensenergie.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
216
Laatste editie
27 november 2008
Uitgeverij
Uitgeverij Panta Rhei
ISBN
9789088400162
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic