Mag ik je nummer even

184

Artikelen 2 Lijsten 2 Spots 3 Top25's 4
Poppy Wyatt is haar verlovingsring kwijt! Een antiek geval, al drie generaties in het bezit van de familie van Magnus, haar aanstaande.
Over tien dagen is de bruiloft! En terwijl ze buiten met haar vriendinnen staat te bellen, wordt haar mobieltje plotseling uit haar handen gegrist. Ook dat nog! Nu is de crisis compleet. Wat moet ze zonder telefoon beginnen? Helemaal hyper denkt Poppy dat ze aan het hallucineren is geslagen wanneer ze in een afvalbak zomaar een smartphone ziet liggen. Hebbes! Maar het duurt niet lang voor de eigenaar, de botte zakenman Sam Roxton, zich meldt. En Sam is 'not amused' als Poppy ijskoud weigert haar schat aan hem af te staan.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Mariëtte van Gelder
Aantal pagina’s
384
Laatste editie
12 februari 2018
Uitgeverij
The House of Books
ISBN
9789044333862 , 9789044334081 , 9789044339338 , 9789044334616 , ...


Artikelen over Mag ik je nummer even

TOP10: Juli 2014
11 juli 2014 1 like
TOP10: Juni 2014
18 juni 2014 1 like
  Meer artikelen


Door lezers

Passie voor letteren / Schrijvers in de spotlight: Sophie Kinsella
02 januari 2017 8 reacties
Niceprice Boeken / Feel Good
15 augustus 2015
  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

Scrabbelen zal nooit meer hetzelfde zijn

door Diane Kooistra op 12-06-2014

Ik heb alle boeken van Sophie Kinsella tot nu toe gelezen en hoewel ze in grote lijnen wel een beetje op elkaar lijken, is het lezen elke keer weer een feestje.

De relaties in dit boek zijn weer heerlijk complex en de oplossingen die Poppy vindt voor de problemen die ze tegenkomt zijn eigentijds en origineel. Scrabbelen zal nooit meer hetzelfde zijn…. Het boek zit vol met voetnoten waardoor je je...


Lezersrecensies (5)

Poppy, wat doe je nou!

door: Iris Windmeijer 1 like
Sophie Kinsella staat bekend om haar chicklits en Mag ik je nummer even is er een van hetzelfde kaliber als haar andere werk. Het leest heerlijk weg en is prima leesvoer. Tijdens een receptie raakt Poppy Wyatt haar verlovingsring kwijt, een antiek familiestuk van haar verloofde Magnus. Ze raakt...

Vlot geschreven.

door: Carina 1 like
Zoals de meeste boeken van Sophie Kinsella, is hij weer heerlijk vlot geschreven. Je leest er snel door heen en het verhaal neemt je mee. 

Het gaat over Poppy, die een telefoon vindt. Wat er dan allemaal weer gebeurd is om je te bescheuren. Soms had ik plaatsvervangende schaamte als ze de boel...

Recensie Mag ik je nummer even

door: Janneke Bouwman 1 like
Leuke, gezellige chicklit. Soms met gekromde tenen, maar grootste deel met een glimlach gelezen. Wat kan Poppy er af en toe een potje van maken!

Recensie Mag ik je nummer even

door: Sanne de Bresser 1 like
Sophie Kinsella heeft zeker wel leukere boeken geschreven dan deze. Maar toch vond ik het een lekker boek. Heerlijk om je te verliezen in de belachelijke fratsen van een jonge vrouw, zoals Sophie dat kan schrijven. Héérlijk om jezelf mee op te fleuren!

Recensie Mag ik je nummer even

door: Saskia Nobels 1 like
Toen ik in dit boek begon dacht ik: leuk weer een boek zoals Ken je me nog? De eerste hoofdstukken waren erg leuk en tijdens het lezen heb ik regelmatig moeten lachen. Helaas bleef dat niet zo, het boek op zich is leuk maar niet zo lachwekkend als Ken je me nog? Niet meer dan een lekker...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic