Magische regels

Magische regels

2
Gelezen 2 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 23 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0

Voor de familie Owens is de liefde een vloek, die 300 jaar geleden begon toen Maria Owens werd beschuldigd van hekserij omdat ze verliefd was geworden op de verkeerde man. 
Midden jaren zestig in het twintigste eeuwse New York weet Susanna Owens dat haar drie kinderen uniek zijn, en ze stelt strenge regels op: niet wandelen bij maanlicht, geen rode schoenen of zwarte kleding dragen, geen katten, geen kraaien, geen kaarsen, geen boeken over magie. En het allerbelangrijkste: nooit, maar dan ook nooit verliefd worden. 
Ondanks de waarschuwing die al eeuwen door de familie wordt overgeleverd – ‘weet dat liefde een vloek is voor onze familie’ – streven Franny, Jet en Vincent er alledrie naar om de ware liefde te vinden.

Magische regels is een betoverende roman die ons eraan herinnert dat je alleen menselijk kunt zijn door trouw te blijven aan jezelf.

Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
13 februari 2019
ISBN
9789492086921 , 9789492086938
+

Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 22,50
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Hebban recensie

    ElskeLeest Hebban Recensent

Regels zijn er om gebroken te worden

door ElskeLeest op 03-04-2019

De Amerikaanse Alice Hoffman (1952) is auteur van verschillende boeken, waaronder Magische praktijken. In dat boek staan de zusjes Ginny en Sally Owens centraal, die worden opgevoed door hun twee vreemde tantes Franny en Jet. Zij leren de zusjes magie te gebruiken, met alle gevolgen van dien. In de verfilming van dit boek spelen Nicole Kidman en Sandra Bullock de hoofdrol. In Hoffman’s meest...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook