Meer recepten uit de moleculaire keuken van Cook & Chemist

,

0

Dat kookliefhebbers toe zijn aan een nieuwe en meer inzichtelijke manier van koken, blijkt wel uit het overweldigende succes van Cook & Chemist, het eerste boek van auteurs Mariën & Groenewold. Inmiddels zijn er bijna 20.000 exemplaren over de toonbank gegaan! Ook de pers heeft het eerste boek enthousiast ontvangen. Dat Cook & Chemist vooral werd gezien als een leerboek en niet zozeer als een kookboek, blijkt uit de quote in NRC Next die het zelfs "Hét doe-het-zelf-boek voor moleculair koken" noemde.

Tijdens de vele demonstraties en workshops die de auteurs in het hele land gaven, kregen zij steeds weer de vraag of er nóg nieuwe inzichten en meer recepten waren waarmee koks hun keukenprestaties konden verbeteren. Het antwoord op deze vraag is Meer recepten uit de moleculaire keuken van Cook & Chemist.
Met Meer recepten uit de moleculaire keuken van Cook & Chemist wordt de echte kookliefhebber op zijn wenken bediend: aan de hand van 65 nieuwe en verrassende recepten nemen Mariën en Groenewold hun lezers wederom mee de (moleculaire) keuken in. In dit tweede boek komt een keur aan nieuwe onderwerpen aan de orde, waaronder de 'moleculaire' kneepjes van het barbecuen, eenpansgerechten en de verschillende 'moleculaire' smaakcombinaties - denk aan kreeft met banaan of koffie met knoflook - die de smaakpapillen zullen uitdagen!

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
18 april 2008
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789061128564

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 22,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 22,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic