Mentaal Kapitaal (E-boek - ePub formaat)

1

Neuropsychologe Elke Geraerts over het belang van een veerkrachtig brein De burn-outepidemie neemt ongekende vormen aan. Maar er is een oplossing: hoe groter je mentale weerbaarheid, hoe beter je beschermd bent tegen stress, burn-out en andere mentale problemen. In dit grensverleggende boek toont brein experte Elke Geraerts wat de belangrijkste componenten zijn van mentale veerkracht, en hoe je deze kunt trainen om je mentale kapitaal te vergroten. Recent wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat we zelf een aanzienlijke impact hebben op ons mentale kapitaal. Met de juiste mindset kan de kans op een burn-out dus aanzienlijk worden verkleind, en met de juiste aanpak kan burn-out in je bedrijf sterk worden gereduceerd.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
208
Laatste editie
16 juni 2015
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789401427654
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Mentaal Kapitaal

door: Musquito (Lindsay Cornette) 1 like
Boeiend boek over hoe ons brein werkt en hoe we het kunnen aanpakken om de werking optimaal te benutten. Soms vraag ik me toch af of je dit allemaal wel kunt toepassen als jouw werkgever er niet voor open staat. Als je zelfstandige bent, kun je er uiteraard volledig voor gaan.
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic