Mijn leven op stelten

6

Artikelen 1
Eén vingerknip en een teletijdmachine dropt je in een compleet nieuw bestaan, zonder weg terug. Het overkwam Radio 1-producer en presentator Krista Bracke. Op zondag interviewt ze nog zanger Luc De Vos, nauwelijks vijf dagen later is ze op sterven na dood, omdat een leger streptokokken haar lichaam probeert over te nemen.

Krista Bracke ging in 2009 door een hel, maar een groep sterke en straffe mensen wou haar nog niet laten gaan. Met succes, al draagt ze de sporen van het zware gevecht dat ze heeft geleverd: voortaan gaat ze door het leven met twee onderbeenprothesen, een halve rechterhand, een chronische longaandoening en een immuundefect. Of om het met de woorden van Krista zelf te zeggen: `Ik heb zo veel geluk gehad.

In Mijn leven op stelten vertelt Krista Bracke over de strijd die ze heeft geleverd om met de beperkingen van haar nieuwe leven om te gaan. Om opnieuw een evenwicht te vinden in haar bestaan als mama van twee zonen. Om haar grenzen telkens weer een beetje te verleggen, want vijf jaar later kan ze weer stappen, zwemmen, fietsen, autorijden en ja zelfs, tango dansen.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Laatste editie
24 februari 2014
Uitgeverij
Van Halewyck
ISBN
9789461312778 , 9789461311986


Artikelen over Mijn leven op stelten

  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Aangrijpend

door: Feetje 1 like
"Het zal wel een verkoudheid zijn." Op 30 januari 2009 voelde Krista zich wat ziekjes. Op aanraden van haar moeder stemde ze in dat de dokter zou langskomen. Geen minuut te laat, want anders zou Krista er niet meer geweest zijn. Ze is brutaal aangevallen door streptokokken en heeft gevochten voor...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic