Minder doen, meer bereiken

3

Is je leven zoals je had gehoopt? Of heb je te veel stress? Leg je de lat om succesvol te zijn te hoog voor jezelf? Heb je moeite tijd te vinden voor de leuke dingen en mensen in je leven? Het hoeft niet zo ingewikkeld te zijn, alles is mogelijk zodra je loslaat dat alles op hetzelfde moment moet gebeuren.
In Minder doen, meer bereiken ontrafelt Sháá Wasmund het geheim van een leven dat voldoening geeft; je hoeft niet méér te doen, je moet alleen de belangrijke dingen doen. Dit boek verandert je leven, het geeft je de handvatten om je dromen achterna te gaan, en je to-dolijst te schrappen. Dit boek is jouw gids naar doen wat je leuk vindt, en de rest laten gaan.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
240
Laatste editie
16 februari 2016
Uitgeverij
Lev.
ISBN
9789400507227

Lezersrecensies (1)

Minder doen Meer bereiken zorgt voor overgaan tot actie

door: DonderDesign 2 likes
Er zijn enorm veel boeken om de beste versie van jezelf te worden. Ik lees de afgelopen tijd meer van dit soort boeken, het heeft mijn interesse gewekt en uit elk boek kan je vaak toch wat tips halen. The Miracle Morning en De sparkle die ik gelezen heb vallen beiden ook onder deze categorie en uit...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic