Mindful family werkboek

,

0

De stress in ons leven neemt voor velen onaanvaardbare vormen aan. Als ouder rijd je met je kinderen van hot naar her, van hockeytraining naar kinderkooruitvoering naar balletles. We spreken niet voor niets over de 'achterbankgeneratie'. De stress geldt niet alleen de ouders, maar zeker ook de kinderen. Wat zou het toch aardig zijn als beiden nu eens iets samen konden doen wat niet stressverhogend zou zijn.
Daarom hebben mindfulnesstrainers Mirjam Spijker en Milena Hilstra een speciaal programma ontworpen. Het Mindful familiewerkboek is de weerslag van dit trainingsprogramma, waarbij ouders en kind(eren) de basisprincipes van mindfulness met elkaar aanleren.
Samen met je kind iets nieuws leren, is een unieke ervaring. Met dit werkboek leer je op een eenvoudige manier mindfulness toepassen in het drukke, dagelijkse leven van je gezin.
In het Mindful familiewerkboek vormen vijf thema's de leidraad:
*frisse blik;
*vertrouwen;
*mildheid en geduld;
*loslaten en acceptatie;
*heartfulness.
Bij elk thema is er theoretische achtergrond voor de ouders en een kidspagina voor de kinderen. Bovendien staan er tips en oefeningen in om naar keuze toe te passen, en werkbladen met leuke opdrachten.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
28 september 2012
Uitgeverij
Inspiread
ISBN
9789045313856
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic