Mysterieus Vlaanderen

, ,

0

Mysterieus Vlaanderen
Beleef je eigen verhaal!
Met trips en doe-tips voor ontdekkers
Mysterieus Vlaanderen neemt je op een compleet nieuwe manier mee langs de meest geheimzinnige locaties met een verleden. Je gaat op stap met heksen, rovers en smokkelaars. Je komt langs forten, kastelen en andere legendarische gebouwen. Je ontdekt nostalgische landschappen en plekken. Boeiende verhalen, legendes en sagen zijn je gids én de aanleiding voor zalig genieten en beleven in eigen land. Een originele manier om een weekendje weg te plannen. Wandelen, fietsen, lekker eten en drinken, sfeervol overnachten.
Met deze unieke gids vind je de weg naar 60 spannende locaties, verspreid over heel Vlaanderen. Telkens vind je hierbij een fascinerend verhaal en unieke fiets-, wandel- of autotochten langs sporen die vandaag nog aan het verhaal herinneren. Doe-tips in de omgeving en de beste adressen om te genieten, maken je geplande trips compleet.
ROBERT DECLERCK is freelance journalist, gespecialiseerd in fietstoerisme en wetenschap.
MARGIT SARBOGARDI publiceert als freelance journaliste toeristische bijdragen in diverse Vlaamse tijdschriften en kranten.
Journalist en auteur WILLY SCHUYESMANS specialiseert zich in schrijven over natuur, milieu en nieuwe media, geschiedenis en mythologie.
JAN CRAB doorkruiste heel Vlaanderen om het mooiste van wat Vlaanderen op toeristisch vlak te bieden heeft, te vangen in zijn lens.

Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
416
Laatste editie
23 februari 2009
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789058265654
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic