Niets is wat het lijkt

0

'Niets is wat het lijkt' is een boek voor wie vermoed dat er meer is dan dit doordeweekse bestaan en naar een diepere betekenis van het leven zoekt. Dit verhaal kan daarbij een inspirerend lichtje zijn. Tegelijk is het ook als fictief verhaal te lezen.
Jiska belandt na een ongeluk in een bizarre situatie en moet, volledig van haar sokkel geblazen, haar evenwicht hervinden in een wereld die ze niet kent. Langzaam beseft ze dat deze barre tocht bedoelt is om haar beperkte persoonlijkheid te leren overstijgen, zodat er ruimte kan ontstaan voor wie ze werkelijk is. Dat wordt de opmaat naar een nieuwe levenshouding.
Recensies:
Vlotte schrijfstijl met een geleidelijke, logische opbouw. Het verhaal wordt beeldend en pakkend verteld. Je wordt erin gezogen en wilt blijven doorlezen.
Pieter J. Overduin
Welk een prachtig werk! Welk een talent! Een goed geschreven boek vol licht dat mij - een kritische lezer - zeer heeft ontroerd.
Lillian Kavli
De auteur houdt de lezer tot op het laatst nieuwsgierig naar de betekenis van de wonderlijke ervaringen van de hoofdpersoon en de lessen die zij daaruit moet trekken. Een verhaal met een verrassende ontknoping.
Theo E. Altes
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
290
Laatste editie
30 maart 2013
Uitgeverij
PaagmanBestseller.nl
ISBN
9789461935939

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 26,09
Bestel het boek bij Blz. vanaf 26,09
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic