NoBox

1

Loop je ook tegen muren aan? Is het pak te nauw of zit de das te strak? Voel je je niet gehoord terwijl je geacht wordt een afdeling of een organisatie aan te sturen? Deze tijd vraagt om nieuwe tools, nieuwe inzichten, een nieuw zijn om te kunnen bloeien. Ofwel: een verandering van organisaties, een verandering die bij de mens zelf begint. Het oude, hiërarchische denken in organisaties is definitief passé: No Box gaat over nieuwe manieren van werken, over het nieuwe leidinggeven, dat niet meer bestaat uit het invullen van vooraf omschreven functies. Menno Molendijk combineert de klassieke organisatieleer met spirituele inzichten en kennis tot een aantrekkelijk recept, zodat ook jij een gesprek met jezelf kunt aangaan over de noodzaak tot verlossing van de zelfverkozen ketenen van jouw box.

Verschenen in
Genre
Management & Organisatie , Business & Management
Aantal pagina’s
208
Laatste editie
09 september 2015
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
ISBN
9789400506268

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 24,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 24,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

    Mieke Schepens Hebban Recensent

Loop jij ook soms tegen de muur op?

door Mieke Schepens op 11-03-2016

Het dagelijks leven is aanzienlijk veranderd ten opzichte van het leven voor de economische crisis. De mens als persoon maar ook veel bedrijven hebben de gevolgen daarvan ervaren. Grote bedrijven waarvan we dachten dat ze sterk en onverwoestbaar waren zijn opgehouden te bestaan. Menno Molendijk is veranderstrateeg en businesscoach. In zijn vorige boek Leiderschap op een A4'tje gaf hij leiders...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic