Numerologie 1 2 3

0

Numerologie, of de 'leer der cijfers en getallen', behoort tot de oudste en fascinerendste aspecten van occultisme en esoterie. Al van oudsher heeft men op vele manieren namen en getallen trachten te ontleden en te duiden. Achter namen en getallen gaat een geheime wereld schuil, die, eenmaal ontsloten, veel kan vertellen over iemands verborgen talenten en mogelijkheden, onuitgesproken verwachtingen en wensen, over de zin van tegenslag en over de betekenis van het leven in het algemeen.
Numerologie 1, 2, 3 schetst door middel van eenvoudig rekenwerk niet alleen een accurate analyse van onszelf en anderen, maar ook een beeld van de te verwachten hoogte- en dieptepunten op onze levensweg. Dit werk bewijst tevens dat numerologie uiterst betrouwbaar kan zijn bij het te boven komen van struikelblokken op allerlei gebied zoals beroepskeuze en carriëre, partnerkeuze en relaties, emotionele 'wissels' en moeilijke perioden in het algemeen. Alhoewel het benodigde 'rekenwerk' niet meer is dan een eenvoudig sommetje van de getallen van nul tot en met negen, kunnen de uitkomsten een breed scala aan mogelijke oplossingen bieden. Numerologie 1, 2, 3 is interessant, eenvoudig te raadplegen en toepasbaar in allerlei situaties, vooral:
als je tot 100 kunt tellen
als je tot 10 kunt rekenen
als je nog beter op je toekomst voorbereid wilt zijn
als je je innerlijke rust en harmonie wilt verbeteren
als je jezelf en je vrienden nog beter wilt leren kennen
als je jezelf wilt ontwikkelen
als je je kansen niet wilt missen of verspillen enz.
In Numerologie 1,2, 3 wordt numerologie op een voor iedereen begrijpelijke manier uitgelegd en direct in de praktijk toepasbaar gemaakt, ook voor wie niet van 'sommetjes' houdt.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
148
Laatste editie
31 oktober 2013
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063786694 , 9789075145304

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic