Op weg naar plezier in je werk

0

Veel mensen komen niet uit de verf in hun baan. Ze zijn niet happy en slepen zich elke dag naar hun werk. Ze willen met plezier werken, en willen we dat niet allemaal?!
Maar hoe doe je dat? Wandelcoach/psycholoog Hilde Backus is er van overtuigd dat wij, wanneer wij onze talenten optimaal benutten, kunnen ontdekken op welke werkplek we het beste tot ons recht komen en dus meer plezier in ons werk hebben.
Haar methode: wandelen!

Hilde Backus begeleidde de afgelopen jaren meer dan vijfhonderd professionals en managers naar het optimaal inzetten van hun talenten. Aan de hand van een uitgebalanceerd wandelcoachprogramma van vier wandelingen in de prachtige landgoederen Amelisweerd en Rhijnauwen, veranderden zij succesvol van functie, begonnen een eigen onderneming of pasten binnen hun functie de werkzaamheden aan.Ze werken nu met veel plezier en leveren de grootste bijdrage in hun werk en privé leven. Het geeft hen uitdaging en ontspanning, tijd, en vaak een beter betaalde baan!

Naast een gratis online-werkboek, zal voor kopers van dit boek ook een ebook-versie van het boek zelf beschikbaar zijn: wel zo handig tijdens het wandelen!
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
15 mei 2012
Uitgeverij
Forte uitgevers bv
ISBN
9789058779496
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic