Op zoek naar geluk

57

Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 1 Top25's 1

Genevieve MacKenzie heeft haar leven volledigonder controle. Ze heeft alles wat haar hart begeert, staat op het punt om te trouwen met een charmante arts en is zelf een talentvolle ­chirurg. Maar op haar trouwdag vlucht ze tot haar eigen verrassing weg door het raam van de kerk waar haar beste vriend haar letterlijk opvangt.
Als Wolfe zijn beste vriendin op haar trouwdag opvangt na een sprong uit het kerkraam, stelt hij geen vragen. Hij maakt dat ze daar samen wegkomen, vastbesloten om op haar te passen en later de waarheid achter haar wanhoopsdaad te achterhalen. Maar als zijn eigen gevoelens meer dan platonisch blijken te zijn, beseft hij dat hij de vriendschap op het spel moet zetten om zijn eigen hart en de vrouw van wie hij houdt te beschermen.
Kan de vriendschap tussen Wolfe en Genevieve veranderen in iets diepers of is het al te laat voor ware liefde?

Verschenen in
Serie
Op zoek naar de ware (3)
Genre
Feelgood , Romantiek
Aantal pagina’s
352
Laatste editie
14 april 2015
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022573174 , 9789460923913


Artikelen over Op zoek naar geluk

  Meer artikelen


Door lezers

Feelgood Club / 10 series om het warm van te krijgen
18 april 2017 12 reacties
  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €12,99 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (2)

Op zoek naar geluk

door: Zwartraafje 1 like
Dit nieuwe boek in de ‘Op zoek naar de ware’-reeks voldoet perfect aan de verwachtingen die het bij me oproept. De boeken van Jennifer Probst zijn dankzij hun combinatie van humor, romantiek, vrienschap, erotiek én een snuifje drama uiterst ontspannend leesvoer. Ook ‘Op zoek naar geluk’ is...

lekker even tussendoor!

door: Bianca 1 like
Geniet echt van alle boeken van Jennifer Probst, lees ze altijd tussen een aantal thrillers door. Ze heeft een prettige schrijfstijl, er zitten altijd wel wat pikante stukken in, maar zeker niet teveel, de boeken bevatten ook altijd nog een verhaal en dat mis ik inmiddels bij de meeste andere...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic