Over charcuterie

Over charcuterie

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
In Over Charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over Charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
Carrera
Laatste editie
16 mei 2019
ISBN
9789048845347 , 9789048845354
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 31,99
E-book prijsvergelijker
Advertentie