Pak je faalangst aan

0

Eindelijk een methode waarmee je faalangst op eenvoudige wijze zelf kunt aanpakken. Op duidelijke wijze wordt beschreven hoe jij je faalangst snel achter je kunt laten.
De Emotionele Bevrijding methode geeft snel resultaat en is door iedereen toe te passen. Deze methode is gebaseerd op de nieuwste inzichten in de onderliggende oorzaak van emotionele klachten.
De methode wordt met behulp van vele afbeeldingen, stap voor stap, op heldere wijze uitgelegd. Je kunt direct aan de slag met de gegeven informatie.
Kopers van dit boek kunnen als extra ondersteuning 3 buitengewone bonussen downloaden. Deze bonussen omvatten manuals en oefeningen waarmee jij nog beter in staat bent een goede prestatie neer te zetten.
?
Prester makkelijk met Morpheus manual (waarde ? 19,95)
Deze manual omvat 9 effectieve, snel toe te passen en vlug werkende technieken. Deze oefeningen kan jij zeker gebruiken bij de aanloop naar het moment dat je de prestatie moet neerzetten en tijdens het presteren zelf.
?
De Noodstop (waarde ? 7,50)
Wanneer je hevige emoties ondervindt kan je deze snel verminderen met de Noodrem. Heel handig als je op het punt staat om in paniek te raken, vol stress zit, plotseling angstig bent, enz.
?
De 30 seconden stress oplosser (waarde ? 7,50)
Met deze gemakkelijk te gebruiken methode kan jij je stress in enkele ogenblikken verdrijven.
?
Pas de oefeningen uit dit boek toe dan kan ook jij met succes een prestatie neerzetten. Zonder angst! En gebruik de informatie uit de bonussen om alles nog beter te laten verlopen.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
133
Laatste editie
09 februari 2011
Uitgeverij
Dare To Live Your Dreams Productions
ISBN
9789090259895

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 27,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 27,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic