Panty

14

Artikelen 2 Spots 1

Kort na de jaarwisseling wordt hoofdredacteur Pieter de Wilde van RTV Nieuws vermist. Een maand eerder heeft zijn directeur onder het opwekkende motto ‘Bezuinigen doen we samen’ aangekondigd dat er ontslagen gaan vallen. De niet bij iedereen geliefde Pieter voerde in dat kader gesprekken met medewerkers. Elk van hen heeft een motief om hem naar het leven te staan. Voor de een is het overspel. Voor de ander bedrog, misbruik, verraad, chantage, afgunst of puur lijfsbehoud.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
01 oktober 2013
Uitgeverij
Uitgeverij De Geus B.V.
ISBN
9789044530926 , 9789044530933


Artikelen over Panty

De vijf W's volgens... Mijke Pol
04 oktober 2013 1 like
  Meer artikelen


Door lezers

Er was eens... / Op reis per boek: de boekenkoffer week 11 en 12
28 maart 2017 24 reacties
  Meer artikelen

Lezersrecensies (2)

Een kijkje in de keuken van de nieuwsredactie!

door: Mieke Schepens 1 like
Op de achterflap staat: 'Zes redactieleden, zes verschillende motieven om een klootzak van een hoofdredacteur te vermoorden. Maar wie durft?' Dat sprak me enorm aan en ik begon me er vanalles bij voor te stellen. Dat moet je niet doen als lezer, je moet gewoon het verhaal volgen. Het is een...

door: Claar van Lieshout 1 like
Het boek Panty van Mijke Pol gaat over de verdwijning van hoofdredacteur Pieter de Wilde van RTV nieuws, deze summiere inhoud zorgt direct voor een realistisch sfeer, wie op de redactie, weet meer?

Onderhoudend, verfrissend en pakkend winnen het van spannend.

Spanning blijft slechts op de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic