Parijs voor kids

0

Stedenvakanties zijn onverminderd populair en Parijs staat in de top tien. In toenemende mate bezoeken ook ouders met kinderen deze bruisende stad. Dit deel in de Stedenreeks voor kinderen is de eerste gids over Parijs die speciaal geschreven is voor kinderen, en dus ideaal om mee te nemen op een familietrip.
Naast attracties die leuk zijn voor het hele gezin staat de gids vol met plaatjes, zoekopdrachten, grappige feiten, spelletjes en puzzels.
Van de flaptekst: "Beste kinderen, Parijs voor Kids is speciaal voor jullie geschreven. Met dit gidsje in de hand kun je buurten en wijken in de stad ontdekken die het mooist zijn, historisch interessant of een internationale sfeer ademen. Ga naar de indrukwekkende hoogtes van de Eiffeltoren, bezoek de zalen van het oude paleis het Louvre en maak een tocht door ondergronds Parijs. Lees over de geschiedenis van de stad en ontdek allerlei spannende zaken waar zelf volwassenen geen idee van hebben!"
Parijs voor Kids bevat:

Ruim dertig onderwerpen: over buurten, districten, bezienswaardigheden en attracties;
Leuke weetjes en verborgen schatten;
Meer dan 150 originele kleurenfoto’s en afbeeldingen;
Kruiswoordpuzzels, zoekspelletjes en raadsels;
Handige adressen en websites.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
80
Laatste editie
08 september 2007
Uitgeverij
Stichting LM Publishers
ISBN
9789068324419

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic