Pelle spreekt

1

Eind 2013 meldde Graziano Pellè zich bij Voetbal International met het idee een boek uit te geven. Doordat hij als profvoetballer van Feyenoord doorgaans niet de tijd heeft alle vragen van al zijn fans te beantwoorden, leek het hem leuk dat in boekvorm wél te doen. Iedereen mocht per e-mail vragen stellen aan de razendpopulaire Italiaan. Hij beantwoordde ze allemaal, vaak verrassend openhartig, en praat honderduit. Onder meer over zijn relatie met Louis van Gaal, zijn jeugdjaren, zijn beroemde kapsel, zijn grootste angsten, zijn mooiste dromen, zijn emoties en zijn vroegere vriendinnetjes. Zelfs zijn eerste seksuele ervaringen deelt hij met de lezers.

Over jeugdliefdes:
Ik was vooral een playboy, maar eentje die wel blafte, maar nooit beet. Ik lag goed bij de vrouwen, flirtte erop los, had kansen zat het te doen, maar het bleef bij babbelen. Ik was een beetje zoals ik later als spits werd: een hoop gedoe, maar nooit scoren.

Over Louis van Gaal:
Af en toe werd ik ook gek van hem, hij blééf maar praten. s Ochtends had ik eerst twee uur Engelse les en daarna kreeg ik nog anderhalf uur Louis over me heen. Ik begrijp dat mensen hem arrogant vinden, zo komt hij ook over, maar voor zijn spelers was hij heel goed."
Verschenen in
Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Laatste editie
18 januari 2014
Uitgeverij
Uitgeverij de Buitenspelers
ISBN
9789067970716 , 9789067970709
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Een feyenoord held

door: Johan 3 reacties 1 like
Pellè is voor iedere Feyenoorder een held, zo ook voor mij. Typisch zo'n voetballer die alleen bij Feyenoord pas echt ontwikkelt en uitgroeit tot clubheld. Van mislukte spits naar topscorer. En wat voor een. Wat een voetballer en wat een persoonlijkheid. Iedere man is een beetje jaloers op...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic