Pokerrijbewijs

0

Leer nu poker in het populaire systeem van Texas Hold 'em No-Limit door een uitgebreid cursusboek.

Met het boek Pokerrijbewijs deel 1 is er een norm neergezet waar een beginnerscursus aan moet voldoen volgens de strenge eisen van de schrijver. Nu is er een eenvoudige versie van dit populaire boek tegen een zeer scherpe prijs. Dit boek is specifiek voor beginners. Ervaren spelers kunnen beter voor deel 1 kiezen.

Wanneer je nog nooit poker hebt gespeeld kun je misschien een beetje overweldigd worden van alle situaties, termen, regels en procedures. In dit cursusboek wordt daar een duidelijke uitleg over gegeven.

Het uitgebreide cursusboek is eenvoudig geschreven met veel voorbeelden, analyses van het spel en uitleg van alle termen. Door begrippen en doelen concreet te omschrijven leer je te denken in een bepaalde richting. Zo leer je eenvoudig en snel de basis van poker.

De schrijver is een ervaren professionele pokerinstructeur die met zijn pokerschool â Passie voor Pokerâ al honderden cursisten poker heeft geleerd.

Kijk voor meer informatie op:
www.passievoorpoker.nl
Verschenen in
Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Aantal pagina’s
30
Laatste editie
16 december 2014
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402126617 , 9789402142396
Bestel dit ebook vanaf  €4,50 bijSchrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic