Positieve psychologie

0

Steeds meer professionals ontdekken de kracht van positieve psychologie. Een boek waarin alle praktische toepassingen werden samengebracht ontbrak echter tot nu toe. Positieve psychologie: de toepassingen is een onmisbare titel voor elke professional werkzaam in de (g)gz, in coaching, organisaties, onderwijs en sport.
De positieve psychologie is een snelgroeiende wetenschappelijke stroming, gericht op welbevinden en optimaal functioneren. Onderzoek binnen de positieve psychologie biedt nieuwe mogelijkheden voor toepassingen in onder andere de gezondheidszorg. Na het verschijnen van het succesvolle Handboek positieve psychologie komt Uitgeverij Boom nu met een titel over hetzelfde onderwerp van de hand van Fredrike Bannink. In hoofdstukken als 'Het plezierige leven', 'Positieve relaties' en 'Iets bereiken in je leven' passeren tal van toepassingen van de positieve psychologie de revue.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
200
Laatste editie
04 juni 2016
Uitgeverij
Boom
ISBN
9789089539205 , 9789461279057

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 14,60
Bestel het ebook bij Blz. voor 14,60
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €13,80 bijAdvertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic