De Provençaalse keuken is een van de meest populaire
regiokeukens van Frankrijk. Uit de Provence komen
prachtige producten door de ligging en het gunstige
klimaat; producten van het land en uit de zee. Ook
invloeden uit Italië en Noord-Afrika proef je terug in
de typische gerechten uit de Provence.
Met het kookboek Provence kook je seizoensgebonden
de lekkerste gerechten uit de streek. Vier de lente met
tuinbonen en inktvis en papillote. Geniet van zomerse
gerechten als rode mul gewikkeld in wijnbladeren of
van de overbekende salade Niçoise. Proef de herfst
en serveer gebakken paddenstoelen met persillade
en serveer een taart van chocolade en hazelnoot met
peer.
Elk seizoen in dit kookboek wordt afgesloten
met ‘La Grande Bouffe’; een groots en meeslepend
meergangenmenu: verras je tafelgenoten met
het lekkerste wat de Provence te bieden heeft.
Van aperitief tot de heerlijkste nagerechten. Van
pissaladière, bouillabaise, aligot tot en met clafoutis.
Met het kookboek Provence tover je de zon op het
bord, ook in de winter.
regiokeukens van Frankrijk. Uit de Provence komen
prachtige producten door de ligging en het gunstige
klimaat; producten van het land en uit de zee. Ook
invloeden uit Italië en Noord-Afrika proef je terug in
de typische gerechten uit de Provence.
Met het kookboek Provence kook je seizoensgebonden
de lekkerste gerechten uit de streek. Vier de lente met
tuinbonen en inktvis en papillote. Geniet van zomerse
gerechten als rode mul gewikkeld in wijnbladeren of
van de overbekende salade Niçoise. Proef de herfst
en serveer gebakken paddenstoelen met persillade
en serveer een taart van chocolade en hazelnoot met
peer.
Elk seizoen in dit kookboek wordt afgesloten
met ‘La Grande Bouffe’; een groots en meeslepend
meergangenmenu: verras je tafelgenoten met
het lekkerste wat de Provence te bieden heeft.
Van aperitief tot de heerlijkste nagerechten. Van
pissaladière, bouillabaise, aligot tot en met clafoutis.
Met het kookboek Provence tover je de zon op het
bord, ook in de winter.