Pubervulkanen

,

0

Bij pubers ligt een uitbarsting altijd op de loer - ze ruzi?n vaak en zoeken conflicten op. Hun verhoudingen met volwassenen staan dikwijls in het teken van strijd.
Pubervulkanen is een praktische gids voor ouders, leerkrachten en andere professionals en staat bol van de tips om confrontaties te verminderen en relaties te verbeteren. Hoe leer je pubers inzicht te krijgen in hun eigen woede en er beter mee om te gaan? Aan de hand van werkbladen en handouts worden oorzaken van woede in kaart gebracht. Je analyseert je eigen rol als opvoeder en situaties die gevoelens van woede kunnen aanwakkeren.
Warwick Pudney is psychotherapeut en geeft trainingen op het gebied van woedebeheersing. Hij is verbonden aan Auckland University of Technology. ?liane Whitehouse was onderwijzeres en psychotherapeut. Eerder verscheen van hen bij Nieuwezijds Een vulkaan in mijn buik en Kleine vulkaantjes.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Laatste editie
25 juni 2014
Uitgeverij
Uitgeverij Nieuwezijds b.v.
ISBN
9789057124020
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic