Raapsteeltje

,

0

Een feest om te ontdekken dat er zoveel culinaire schatten te vinden zijn op eigen bodem! Veel mensen willen tegenwoordig eerlijker, gezonder en minder milieubelastend eten, alleen... waar vind je de ingrediënten en hoe bereid je die? Raapsteeltje is een kleurrijke, inspirerende tocht langs de culinaire rijkdom van ons land. Met voor ieder product veel achtergrondinformatie, een interview met de producent, en een traditioneel en een modern recept. Zo kan de pastinaak bijvoorbeeld ouderwets opgediend worden met vleespastei, maar ook verwerkt worden in een schuimige pastinaakcrèmesoep met gamba's en kruidenolie. Een uitgebreide lijst met meer dan 200 adressen wijst de lezer de weg naar adresjes bij hem/haar in de buurt. Sluit aan bij de trend van eerlijke, authentieke ingrediënten en slow food. Een ware bijbel voor iedereen die gezond, gevarieerd, verantwoord en lekker wil eten. Schitterende vormgeving in een opvallende cover.
Koken met eerlijke, gezonde en authentieke ingrediënten: Raapsteeltje laat zien waar je de producten vindt en hoe je ze kunt bereiden. Voor elk product worden zowel traditionele als moderne recepten gegeven. Zo kan pastinaak bijvoorbeeld ouderwets worden opgediend met vleespastei, maar ook worden verwerkt in een schuimige pastinaakcrèmesoep met gamba's en kruidenolie. Raapsteeltje is een kleurrijke en inspirerende ontdekkingstocht langs de culinaire rijkdom van ons land!
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
240
Laatste editie
30 september 2008
Uitgeverij
Uitgeverij Terra - Lannoo
ISBN
9789058978707

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic