Rachel Khoo's kookschrift

4

Artikelen 1

Na Chez Rachel en Mijn Franse Keuken komt Rachel Khoo met Rachel Khoo's kookschrift. In haar kookboek Chez Rachel kookte ze nog in het kleinste keukentje van Parijs, nu neemt Rachel Khoo je mee over heel de wereld. Ontdek in dit persoonlijke kookschrift Rachel Khoo's favoriete recepten van haar wereldwijde culinaire reizen. Meer dan 100 recepten mét de bekende Rachel-twist.

Food creative Rachel Khoo's unieke stijl is net zo heerlijk om naar te kijken als om te proeven. Haar grote passie is koken en daarmee het overbrengen van liefde voor creatief en eenvoudig eten. Met haar eerste tv-serie The Little Paris Kitchen was ze te zien bij RTL4, eerder schreef ze Chez Rachel en Mijn Franse Keuken waarvoor ze (inter)nationaal lovende recensies ontving.

'Rachel Khoo: culinaire sensatie!' - Vogue

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
272
Laatste editie
03 maart 2015
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021558752


Artikelen over Rachel Khoo's kookschrift

  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

Een schrift waar je zelf aantekeningen in gaat maken

door Demandiekokenkan op 17-04-2015

Een vrolijk gekleurd kookschrift spettert van mijn tafel. Met ronde hoeken, meer dan 100 recepten uit de hele wereld, kleurrijke illustraties en kleurrijke sfeer-en recept foto’s ligt daar Rachel Khoo’s Kookschrift te wachten om gelezen te worden.

Rachel Khoo. Je kent haar wellicht van Chez Rachel of Mijn Franse keuken of haar tv-programma’s. Maar deze prachtige vrouw is meer dan alleen de Franse...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic