Rafa

,

4

De grootste tennisser van zijn generatie onthult voor het eerst wat hem een kampioen maakt.
Sinds Andre Agassi is er geen tennisser geweest die de wereld zo in zijn greep houdt als Rafael Nadal. Hij is een unicum in de hedendaagse sportwereld – een ware sportman die zich door zijn rauwe talent, toewijding en bescheidenheid laat leiden. Miljoenen fans bewonderen hem om zijn discipline, zijn intensiteit tijdens wedstrijden en de sterke band die hij heeft met zijn familie.
Deze autobiografie vertelt over zijn jeugd, zijn ontwikkeling als speler en het verloop van zijn bijzondere carrière tot nu toe.
Van de memorabele overwinning op Wimbledon in 2008 – een finale die John McEnroe omschreef als ‘the greatest match ever played’ – tot de kleedkamer in Melbourne waar Nadal vertelt over de druk die hij voelde tijdens de Australian Open van 2009. En van het eiland Mallorca waar hij al zijn hele leven woont tot het behalen van de Career Golden Slam in 2010 door alle vier de grandslamtoernooien en de olympische gouden medaille te winnen.
Rafa is een persoonlijk en onthullend verhaal, en net zo fascinerend als Nadal zelf.
Rafael Nadal is in 1986 geboren op Mallorca, waar hij nog steeds woont. John Carlin is journalist. Hij heeft een aantal boeken geschreven. Zijn boek Nelson Mandela en de wedstrijd die een volk verenigde werd verfilmd als Invictus met Morgan Freeman en Matt Damon in de hoofdrol.
Verschenen in
Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Laatste editie
23 augustus 2011
Uitgeverij
A.W. Bruna VIP
ISBN
9789400500686 , 9789044966176
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Rafa mijn verhaal

door: Ilounaaneca 1 like
Het inspireerde mij. Er staan heel veel tips in hoe hij het gedaan heeft! Door dit boek te lezen probeer ik zoveel mogelijk van mee te nemen in het dagelijks leven. Het was heel leuk om een boek te lezen van deze topper! Zeker een aanrader om ook te lezen en eens te zien wat hij al heeft bereikt en...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic