Rechteloos

4

Ylenia zit in een gesloten inrichting en is niet te hanteren. Totdat Simon zich met haar gaat bemoeien. Deze psycholoog met zijn ongebruikelijke methoden weet de harde schil die ze om zich heen heeft gebouwd te doorbreken. Zo is ze weer klaar voor de wereld, voor haar die van de misdaad. Samen met een nieuw team, de al wat oudere oud-politieman Gilles, de nog heel jonge en naïeve Thibaut, haar oude bekende en geliefde François en Rosa, een bikkelharde dame met een gevoelstemperatuur van -180, gaat ze opnieuw het bendeleven in. Intussen proberen Milou met haar kinderen en Brigitte, die beiden een geliefde verloren hebben, hun leven weer op te bouwen.
Verschenen in
Serie
François en Ylenia (2)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
19 juni 2013
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
ISBN
9789089545428

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 24,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 24,95
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

Een onderhoudende misdaadroman

door Brigitte van Duijn op 19-09-2013

Jara Lee is het pseudoniem voor schrijversechtpaar Jan en Rachel van der Lee. Schrijven is hun passie en ze vinden het een genot om ingewikkelde wendingen voor een verhaal te verzinnen en samen uit te werken. Hun debuut, Eigen recht, verscheen in december 2012. Halverwege 2013 verscheen Rechteloos, het tweede deel van hun misdaadtrilogie over de bende van François en Ylenia. Het verhaal speelt...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic