Reiki - de weg van Hart

0

Walter Lübeck
Reiki - De Weg van het Hart
Inwijding in de drie Reiki-graden. De kortste methode om liefde, persoonlijke groei en gezondheid harmonisch te beleven
bindwijze: paperback
formaat: 17 x 24 cm
omvang: 200 blz.
prijs: 19,50
ISBN: 978 90 6378 240 5
Geheel herziene uitgave
Reiki behoort tot de geliefdste methoden van genezen, ontspannen en zelfverwerkelijking. Reiki bestaat uit een drie-graden-systeem waarin de kennis en kracht doorgegeven worden die nodig zijn om de gewenste geestelijke en lichamelijke transformatie tot stand te brengen.
Reiki - De Weg van het Hart is het eerste boek dat de veranderingen per graad gedetailleerd beschrijft en uitlegt hoe in de loop van de derde graad de leerling zelf tot 'Reiki-meester' uitgroeit, waarna hij of zij op zijn beurt de verworven inzichten en gaven voor anderen kan gebruiken en doorgeven. De 'Reiki-inwijdingen' scheppen voorwaarden om de noodzakelijke en onvermijdelijke zelfwerkzaamheid met waardevol gereedschap te verrichten en bieden bovendien een uitstekende energetische bescherming.
Reiki - De Weg van het Hart beschrijft de inwijdingsweg door de drie Reiki-graden, toont welke ervaringen we kunnen verwachten en hoe ons leven kan veranderen door het contact met de 'Reiki-energie'. Reiki - De Weg van het Hart biedt dan ook een uiterst effectieve methode om liefde, persoonlijke groei en gezondheid harmonisch te beleven.
Walter Lübeck geeft een compleet overzicht, controlelijsten en oefenprogramma's voor de verschillende 'Reiki-graden' met al hun bijzonderheden. Hij laat zien hoe de 'Reiki-energie' in alle levensfasen succesvol kan worden toegepast.
Reiki - De Weg van het Hart is een boek voor iedereen die zich de vele spirituele ontwikkelingsmogelijkheden die Reiki biedt eigen wil maken.
Reiki - De Weg van het Hart is een geheel herziene uitgave van het gelijknamig boek dat in 1992 verscheen.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
01 oktober 2004
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063782405

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic