Skyland 2: Het stormschip

3

Terwijl ze machteloos moet toekijken hoe de oude Aarde onherroepelijk uiteenvalt, wordt professor Lily Carlyle gecontacteerd door een mysterieuze Engelse miljardair, die in het geheim een futuristische technologie aan het ontwikkelen is waarmee men de catastrofe kan overleven.
In een heel andere wereld en een heel ander tijdperk begint Valerie, het raadselachtige seijinmeisje dat op de vlucht is voor haar verleden, een nieuw leven op het legendarische eilandschip Atlantys. Ver verwijderd van de Bol, de machtige organisatie die het lot van Skyland in handen heeft, is ze hier slechts een stap verwijderd van een ontdekking die cruciaal is voor het lot van de hele mensheid.
Ondertussen ontluiken diepe gevoelens tussen Valerie en Lorenzo, de jonge waterzoeker die zich ook bij de rebellen heeft aangesloten. Maar het onverwachte vertrek van de jongen naar het Zwartewoud zal voor hen beide onverwachte gevolgen met zich meebrengen, en dreigt hen voor altijd uit elkaar te halen.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Aantal pagina’s
322
Laatste editie
13 december 2011
Uitgeverij
Bakermat
ISBN
9789054617440
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic