Slow cooked

3

In Slow cooked staan 100 recepten die zowel te maken zijn in de slowcooker als op het fornuis of in de oven. Elk recept geeft twee varianten in bereidingswijze: in de slowcooker en als alternatief op het fornuis of uit de oven. Hiermee is Slow cooked een zeer praktisch kookboek en geschikt voor iedereen, of je nu wel of niet in bezit bent van een slowcooker.
Maak een heerlijk geurende curry of langzaam gegaard buikspek in karamelsaus en een vijgen- hazelnootpudding met pure chocolade. Van soep, de ultieme bolognese, vegetarische stoofschotels tot en met zoet. Slow cooked biedt 100 internationale gerechten die voor elk huishouden makkelijk te bereiden zijn.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
240
Laatste editie
15 januari 2016
Uitgeverij
Good Cook Publishing
ISBN
9789461431400

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 22,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 22,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

    Jeanette van Culinette's Kookpunt Hebban Recensent

Ook zonder slowcooker een fijn kookboek

Over de schrijfster van het boek Slow cooked komen we in dit boek niets te weten. Een kleine speurtocht op het internet leert ons dat de Australische Olivia Andrews een culinair schrijfster is alsmede een food stylist en dat ze gewerkt heeft voor o.a. MasterChef en Delicious.  

Het boek begint met een warm pleidooi voor de slowcooker – het petroleumstel van de 21e eeuw -, tips voor wie er eentje...


Lezersrecensies (1)

Inspiratie

door: Sandra Hutchison 1 like
Het boek Slow Cooked van Olivia Andrews staat boordevol recepten voor de slowcooker. Geen idee wat een slowcooker is of je hebt er geen? Geen probleem! Alle recepten staan zowel beschreven voor de slowcooker als voor gebruik van fornuis of oven. De kleurrijke foto op de cover van het kookboek...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic