Sniper

, ,

11

Artikelen 1
Navy SEAL Chris Kyle heeft tijdens zijn carrière van 1999 tot 2009 honderdvijftig officiële kills op zijn naam staan en is daarmee de dodelijkste sluipschutter van de VS.In Sniper vertelt hij hoe hij als rodeorijdende plattelandsjongen wordt opgemerkt door een officier van de SEALs. Door zijn geniale schietvaardigheid mag hij trainen met de beste soldaten van Amerika. Sniper leest als een razendsnelle thriller over Kyles genadeloze opleiding tot sluipschutter, de gruwelijkheden waar hij mee wordt geconfronteerd, het plannen en uitvoeren van complexe missies en de moed, de ­verbroedering maar ook de jaloezie binnen de gelederen.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Vertaald door
Gerrit-Jan van den Berg
Laatste editie
13 november 2013
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022568170 , 9789460237782 , 9789022573464


Artikelen over Sniper

  Meer artikelen

Lezersrecensies (1)

intrigerende autobiografie

door: gretige lezer 1 like
Een bijzonder boek waarin sluipschutter Chris Kyle openhartig spreekt over zijn beroep en wat dit allemaal met zich meebrengt. Goed om het verhaal van de missies in Irak eens uit een eerste hand verteld te krijgen. De lichamelijke en psychische strijd binnen een oorlog komt goed naar voren. Ook de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic