Sport & seks

0

Over het effect van seks op sport en vice versa

Op het kruispunt van cultuurgeschiedenis, psychologie, sociologie, geneeskunde, po?zie en sportjournalistiek onderzoekt seksuoloog en uroloog Mels van Driel in dit boek het verband tussen seks en sport. De meeste aandacht wordt besteed aan schaatsen, voetbal, wielrennen, kracht- en vechtsporten, schaken, autoracen en atletiek, maar ook volleybal en rugby komen aan bod. Van Driel vond bijzondere anekdotes en prachtige gedichten maar ook platte verhalen, nare kwalen, afwijkende seksuele gedragingen en tekenen van gekte. Zijn toon is lichtvoetig en ironisch, maar vooral laconiek: de beste manier om gekkigheid en uitwassen tegemoet te treden.

[bio] Mels van Driel (1954) is als uroloog en seksuoloog verbonden aan het Universitair Medisch Centrum Groningen. Hij schreef de bij De Arbeiderspers verschenen boeken Geheime delen (over de mannelijke genitali?n) en Met de hand (over masturbatie). De Engelse vertalingen daarvan werden wereldwijd met groot enthousiasme ontvangen.
Verschenen in
Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Aantal pagina’s
332
Laatste editie
23 november 2011
Uitgeverij
Singel Uitgevers
ISBN
9789029578639 , 9789029579711
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic