Stap voor stap je angst overwinnen

,

0

Van paniekaanval tot overmatig piekeren, angst belemmert elke dag vele mensen in hun functioneren. Stap voor stap je angst overwinnen is een zeer praktisch werkboek om verschillende vormen van angst het hoofd te bieden.
Op basis van recente inzichten in de bewezen effectieve cognitieve gedragstherapie bieden gerenommeerde auteurs Martin Antony en Peter Norton talloze praktische werkbladen, oefeningen en tips om direct toe te passen.
?Iedereen die last heeft van angst en paniek moet dit boek lezen! Het vertelt je waarom je angstig bent, en wat je er stap voor stap aan kunt doen. Een regelrechte aanrader!? Judith S. Beck
?De laatste jaren is er aanzienlijke vooruitgang geboekt in het begrijpen en aanpakken van angst. Dit boek is gebaseerd op de belangrijkste nieuwe inzichten. De technieken en strategie?n helpen je om elke vorm van angst te overwinnen.? Ronald M. Rapee
Een helder en praktisch werkboek om stapsgewijs mee aan de slag te gaan:
*Leer wanneer angst, paniek, obsessies of fobie?n oncontroleerbaar worden
*Herken gedrag en gedachten die je angst versterken
*Ontwikkel een veilig plan om jezelf met angstige situaties te confronteren
*Lees welke medicatie of kruidenmiddelen je kunnen helpen
*Leer effectieve technieken om angst, paniek of piekeren te lijf te gaan
MARTIN ANTONY is voorzitter van de Canadian Psychological Association en hoogleraar aan de universiteit van Toronto. PETER NORTON is associate professor aan de universiteit van Houston en directeur van de Anxiety Disorder Clinic aan de universiteit van Houston. Beiden hebben voor hun werk verschillende onderscheidingen en prijzen gewonnen, waaronder van het National Institute of Health.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
302
Laatste editie
28 april 2009
Uitgeverij
Hogrefe Uitgevers BV
ISBN
9789079729081
Bestel dit boek vanaf  €24,95 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic