Steve Jobs. Waanzinnig goed

13

Artikelen 1

De grafische biografie van Steve Jobs Hij begon Apple Computer in de garage van zijn ouders en het werd het duurste bedrijf ter wereld. Hij bedacht de iPod en de iPhone, coole producten die we niet meer kunnen missen. Hij stond aan de basis van bekroonde films als Toy Story en Finding Nemo. Hij was een techno-geek, een kunstenaar en hij maakte zijn opleiding niet af. Hij hield NIET van regeltjes. Hij vertrouwde op zijn intuïtie en volgde zijn hart. Hoe werd hij de beste zakenman ter wereld? In deze inspirerende biografie voor jong en oud lees je hoe Steve Jobs de wereld veranderde en wat hem maakte tot wat hij was: waanzinnig goed.

Jessie Hartland is illustrator, kunstenaar en schrijver. Ze woont in New York.

Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Laatste editie
01 september 2015
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024567850 , 9789024567867


Artikelen over Steve Jobs. Waanzinnig goed

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Hebban recensie

Steve was fantastisch!

door Tim van den Brink op 20-10-2015

Een liefdesverklaring. Zo zou je dit bijzondere boek toch wel mogen noemen. Het kan ook bijna niet anders, afgaand op de titel: Steve Jobs, Waanzinnig goed. Kunstenares en auteur Jessie Hartland is een fan. Met een hoofdletter F. Fan van de man die wereld heeft leren kennen via Apple en de animatiestudio Pixar.

Hartland schetst Jobs leven in een mooi uitgegeven stripboek, een zogeheten grafische...


Lezersrecensies (2)

Onevenwichtige biografie die snel wegleest.

door: Gerard van den Akker 1 like
Steve Jobs heeft een zeer interessant leven geleid: hij was een van de oprichters van Apple, maakte Pixar groot en liet de wereld kennismaken met revolutionaire ideeën zoals pc's en smartphones. Iemand die dat allemaal in een leven voor elkaar weet te boksen, is iemand die het waard is om over te...

Waanzinnig goed!

door: Jeroen Mulder 1 like
Via een wedstrijd op Hebban.nl heb ik dit boek over het leven van Steve Jobs gewonnen. De gewone biografie had ik natuurlijk al gelezen, maar deze grafische biografie leek me zeker een leuk alternatief naast de "normale" biografie. Een voordeel van deze grafische biografie is dat alles een stuk...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic