Storytelling in 12 stappen

10

Lijsten 1

Storytelling in 12 stappen is gebaseerd op de monomythe van Joseph Campbell en The Writer¿s Journey van Christopher Vogler, ook wel bekend als ¿De Reis van de Held¿. Voor schrijvers en verhalenvertellers vormt deze mythische verhaalstructuur een onuitputtelijke inspiratiebron. In deze praktische schrijfgids behandelt scenarioschrijver en schrijfdocent Mieke Bouma dit verhaalmodel stap voor stap. Storytelling in 12 stappen biedt schrijvers en verhalenvertellers richtlijnen voor het construeren van sterke plots en het creëren van universele en levensechte karakters. Oefeningen en praktische opdrachten helpen bij het oplossen van schrijfproblemen, zorgen voor inspiratie en prikkelen de verbeelding. Dit boek is niet alleen een avontuur voor auteurs, scenaristen, toneelschrijvers en producenten, maar voor iedereen die van verhalen houdt en ze wil (leren) schrijven of vertellen.

Verschenen in
Genre
Onderwijs & Wetenschap
Laatste editie
01 december 2010
Uitgeverij
Uitgeverij Atlas Contact b.v.
ISBN
9789045704463

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie Storytelling in 12 stappen

door: Hailmary 1 like
heel informatief en heel inspirerend. al die voorbeelden, illustraties! illustraties in beelden zou ook leuk geweest zijn....maar dat had het ongetwijfeld te duur gemaakt, dus ik zoek de beelden maar zelf

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic