Stravaganza 6 - Stad van zwaarden

32

Alle oude vrienden bundelen hun krachten om orde op zaken te stellen in Fortezza en een bloedvergieten in Bellezza te voorkomen. Laura is erg ongelukkig en zoekt een uitweg in zelfverminking. Maar er gloort hoop: ze vindt een talisman, waarmee ze door tijd en ruimte kan reizen. Zo stravageert ze naar het zestiende-eeuwse Talia. In de stad Fortezza treft ze haar stravagante, een zwaardsmid. Daar ontmoet ze ook de fascinerende Ludo, die aanspraak maakt op de troon omdat hij een Di Chimici zou zijn. De stravaganti moeten het weer opnemen tegen de machtigste familie van Talia, en Laura en Ludo komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Voor Luciano en Arianne wordt dit een conflict dat overwonnen moet worden voor ze kunnen trouwen. En wie durft er te trouwen in een Taliaanse kathedraal na het bloedbad tijdens de bruiloften in Giglia? Een gedenkwaardig slot van de zinderende Stravaganza-serie!

Verschenen in
Genre
Young Adult
Vertaald door
Annelies Jorna
Laatste editie
08 mei 2013
Uitgeverij
Van Goor
ISBN
9789000314416 , 9789000314607 , 9789000314423
Advertentie

Lezersrecensies (1)

aanrader!

door: miranda 1 like
Mooie serie! De boeken zijn los te lezen, maar als je ze op volgorde leest voegt het wel iets toe. Je ziet hoe sommige personages zich verder ontwikkelen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic