Super me!

0

Herken je dat? Geleefd worden in plaats van leven. Een veeleisende baan, geldzorgen, relatieproblemen, een ziek kind, een lastige collega, fysieke ongemakken, onvervulde wensen, en te moe en lusteloos om 's avonds nog te sporten, met vrienden en vriendinnen af te spreken of naar de film te gaan. Dat was vroeger toch echt anders! Waar is je energie gebleven? Heb je te weinig? Verbruik je te veel? Of komt er onvoldoende binnen?

Wat het ook is, je wilt meer energie, maar je weet niet hoe. Je wilt bruisen
van levenslust in plaats van elke avond uitgeput op de bank ploffen.
Je wilt die gouden combinatie van gezondheid, geluk en succes. Het liefst n? meteen. Dat kan. Pak dit boek erbij, met praktische en direct bruikbare tips voor de rest van je leven.

De adviezen in dit boek geven je inzicht in jouw persoonlijke energiebronnen
en in hoe jij je energie verdeelt over alle zaken die je belangrijk vindt ?n die zaken waar je niet aan ontkomt. Je wordt ertoe aangezet de regie over je leven in handen te nemen en zelf bestuurder te zijn van je gedachten, emoties en gedrag. Als dat je lukt, verover je een onuitputtelijke energiebron. Genoeg energie is een heerlijke basis om vanuit te leven: je zet negatieve gevoelens om in positieve gedachten, je incasseert tegenslagen, je staat open voor verandering en pakt problemen actief aan. Energie maakt je veerkrachtig en weerbaar.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
100
Laatste editie
20 april 2013
Uitgeverij
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058716590

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic