Te gast in Te gast in Cambodja

0

Samengesteld door en voor reizigers: verhalen van auteurs die er gewoond of gereisd hebben. Met veel insiders informatie over land en bevolking.
Om je bezoek nog beter voor te bereiden en je in te leven in de cultuur van de lokale bevolking, is de pocketreeks 'Te gast in' ideaal. Een handzaam en compact boekje met vlot leesbare artikelen die een massa tips bevatten voor je reis naar Cambodja. Onderwerpen die aan bod komen zijn de betekenis van Angkor, herinneringen aan de Rode Khmer-tijd, openbaar vervoer, viering van Nieuwjaar, Khmer cuisine, boeddhisme en toerisme en natuurbescherming. De reisreportages maak je per trein, motor en taxi en zijn in alle opzichten avontuurlijk.
De rubriek 'reisinformatie' helpt je verder met tips voor de meest voorkomende noden. En voor wie zich verder wil oriënteren is er een woordenlijstje en een overzicht van boeken en websites.
Deze pocket is er niet alleen voor reizigers die Cambodja willen bezoeken. Iedereen die interesse heeft in dit land en in korte tijd een goede indruk van het land wil krijgen, zal met deze 'Te gast in' een schat aan informatie ervaren.

Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
80
Laatste editie
30 november 2008
Uitgeverij
Informatie Verre Reizen V.O.F.
ISBN
9789076888989

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic