Test zelf uw paranormaal vermogen

,

0

TEST ZELF UW PARANORMAAL VERMOGEN
Meer dan 30 PSI-tests om te ontdekken welke bovennatuurlijke krachten u hebt
Veel mensen geloven dat er méér is dan wat we kunnen waarnemen en dat er krachten bestaan die niet zomaar verklaard kunnen worden. De zoektocht naar het bovenzintuigelijke houdt steeds meer mensen bezig en velen vragen zich af of ze misschien zelf paranormaal begaafd zijn. Misschien bent u ook wel nieuwsgierig naar uw eigen bovennatuurlijke gaven?
In dit boek vindt u een heleboel PSI-tests waarmee u zelf uw paranormaal vermogen kunt onderzoeken. PSI is de verzamelnaam voor alle bovennatuurlijk fenomenen waaronder telepathie, helderziendheid, psychokinese, enzovoort. Met de tests in dit boek ontdekt u dus welke PSI-eigenschappen u zelf precies hebt. Alle test worden duidelijk uitgelegd en zijn makkelijk met of zonder testpartner uit te voeren. Ze werden opgesteld door ervaren psychologen die toonaangevend werk hebben verricht op het gebied van diverse testmethodes. Bovendien is voor de test geen specifieke voorkennis vereist, zodat u meteen aan de slag kunt.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
80
Laatste editie
15 februari 2003
Uitgeverij
Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
ISBN
9789044701104

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 12,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 12,50
bestellen
bestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic