The Fame Game Trilogie 2 - Starstruck

9

Artikelen 2 Spots 1

Tweede deel in supersmeu?ge serie van bestsellerauteur Lauren Conrad. Madison, Carmen, Kate en Gaby doen alle vier mee met het nieuwe reality-programma The Fame Game, maar helaas brengt het ze niet helemaal wat ze ervan verwacht hadden. Madison is nog steeds niet het lievelingetje van de show en krijgt ook nog eens priv?problemen, de relatie van Kate komt door het hele mediacircus onder druk te staan en Carmen en Gaby moeten proberen hun hoofd boven water te houden tussen alle perikelen van de andere meiden door. Lauren Conrad weet waar ze over schrijft: door haar deelname aan Laguna Beach en The Hills heeft ze het tv-wereldje van dichtbij meegemaakt. Ze weet dan ook als geen ander onder woorden te brengen hoe het er in Hollywood aan toegaat en wat er bij reality-tv komt kijken. Het eerste deel van deze nieuwe trilogie verscheen van niets op #1 van de New York Times Bestseller List en stond ook in Nederland bovenaan de hitlijsten.

Verschenen in
Genre
Young Adult
Vertaald door
Carolien Metaal
Laatste editie
15 december 2014
Uitgeverij
Blossom Books
ISBN
9789020679601 , 9789020632774


Artikelen over The Fame Game Trilogie 2 - Starstruck

Starstruck
13 oktober 2014
Win The Fame Game-trilogie!
06 oktober 2014 11 reacties
  Meer artikelen


Door lezers

Uit Nathalie's boekenkast / #wlfgsummerchallenge Infamous - Lauren Conrad
28 augustus 2017
  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

Starstuck gaat verder dan alleen de realityshow

door Paula Heeger op 22-10-2014

Starstuck, het tweede deel uit de trilogie The Fame Game van Lauren Conrad, begint waar het eerste deel is afgelopen. Net als in het vorige boek volgen we de levens van Carmen, Kate, Madison en Gaby. Madison is hierin ook nog steeds de hoofdpersoon, de meeste hoofdstukken zijn dus vanuit haar geschreven. Maar niet alles is hetzelfde als in The Fame Game, inStarstruck gaan de levens van de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic