The new easy

1

Artikelen 2 Lijsten 1

Donna Hay maakt het leven makkelijker met gerechten voor de hele week
Wat eten we vandaag? Donna Hay maakt het je makkelijk met deze 135 gloednieuwe recepten: snelle gerechten voor drukke doordeweekse avonden en uitgebreidere maaltijden voor de momenten waarop je meer tijd hebt.
En altijd volgens de Donna-principes: fast, fresh & simple. Van een Thaise kipsalade met knapperige koriander, chorizoburgers met balsamico tot sinaasappel-amandeltaart en passievruchtencheesecakejes. Donna laat je zien hoe je je favoriete gerechten snel op tafel zet en hoe je, als je dat eenmaal onder de knie hebt, een recept kunt restylen. Met een kleine aanpassing maak je er iets compleet anders van: een hoofdgerecht wordt in een handomdraai een gezonde lunch of een chique partyhapje, een cake verandert in een feestelijke taart. Easy does it!

‘Donna is de Queen of Styling. Ze is geen intimiderende chef, maar staat naast je.’
Rudolph van Veen in RTL Late Night

‘De eenvoudige manier van koken, de prachtige presentatie… de delicious.-redactie is wég van Donna Hay.‘
delicious.

‘Je zou dit Het Nieuwe Koken kunnen noemen: geen ingewikkelde toestanden met exotische ingrediënten waarvoor je de halve stad af moet fietsen, wel gezond, lekker en aantrekkelijk eten.’
Elegance

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
208
Laatste editie
12 november 2015
Uitgeverij
Spectrum
ISBN
9789000347179 , 9789000347179


Artikelen over The new easy

Verwacht in november 2015
01 november 2015 4 likes
  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €29,99 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Weer een echte Donna Hay

door Caroline Soesbergen op 23-12-2015

Het is verleidelijk om over ieder boek dat van Donna Hay verschijnt hetzelfde te schrijven: wat een heldere foto’s, wat een frisse stijl, wat een heerlijke recepten! De handtekening van de Australische kok en foodstyliste staat duidelijk onder ieder boek dat van haar hand verschijnt. Het is niet voor niets de stijl waar ze wereldberoemd mee is geworden: maakbare recepten, met foto’s die het...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic